- MASSAGES -

DEEP CALMING MASSAGE

Wanneer u op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt onze deep calming massage de uitkomst. Door verschillende massagetechnieken is het zowel voor het lichaam als de geest relaxing. Tijdens het masseren worden er heerlijke oliën gebruikt om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten
€ 135,-

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. De massage is het best in kuurverband toe te passen, zo wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken kan al aanzienlijke resultaten opleveren.

30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten

€ 135,- 

 

MADERO THERAPIE

Deze Colombiaanse massagetechniek wordt uitgevoerd door middel van het veelvuldig herhalen van bewegingen met diverse houten 'tools', massage grepen en essentiële oliën. Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfesysteem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. De cellulitis valt uiteen in kleine deeltjes en hierdoor verdwijnt de zogenaamde sinaasappelhuid. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je benen vorm. Na 5 behandelingen zie je resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij 10 tot 15 behandelingen.

 30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten € 135,-