- HAIR -

  

CHOOSE YOUR STYLIST
All of our Masters (indicated by the · in the below price list) are fully skilled and trained by the Sassoon Academy in London. Required to visit multiple times a year and soforth passing on their skills in our salon in Meerssen. We proudly display their certificates in our hallway as proof of their accomplishments.  

 

- CUT & BLOW -

CUT & BLOW MEN

Classic € 35,- € 40,- ·
Half lang € 25,-
Lang € 30,-


CUT & BLOW WOMEN

Kort € 50,- € 55,- ·
Half lang € 55,- € 65,- ·
Lang € 60,- € 75,- ·
Children till 12 € 35,- 
Student € 50,-

- COLOUR & MORE - 

Wij gebruiken verschillende merken om te kleuren, maar de basis bestaat altijd uit 'Sassoon Colouring'. Elke kleur wordt door onze colouristen zelf samengesteld en gepersonaliseerd in ons verflab. Door kleine verschillen in receptuur is elke kleuring hierdoor op zijn eigen subtiele manier uniek. 

THE BASICS

Permanent colour € 45,- € 50,- ·
Platinum blond lightner € 40,- € 45,- ·
Gloss & treatment cellophanes € 35,- € 40,- ·
Toner € 30,-  € 35,- ·


HOLY HIGHLIGHTS

Face frame € 30,- € 40,- ·
Half head € 50,- € 60,- ·
3/4 head € 70,- € 80,- ·
Full head € 90,- € 100,- ·

 

BEAUTIFUL BALAYAGE

Balayage € 120,- € 140,- ·

 

ELEVATING EXTENSIONS

Wij werken uitsluitend met de extensions van 'Balmain Hair Couture'.

Natural Hair - 3 pieces € 350,-
Refill Natural Hair € 45,-
Big Hair - 40 cm € 375,-
Big Hair - 60 cm € 500,-
Refill Big Hair € 75,-
Big & Long Hair - 40 cm € 600,-
Big & Long Hair - 60 cm € 850,-
Refill Big & Long Hair € 90,-

 

- STYLING & SPECIALS -

SIGNATURE BLOWDRY & SPECIALS

Signature Blowdry - Kort € 30,- € 35,- ·
Signature Blowdry - Half lang € 35,- € 40,- ·
Signature Blowdry - Lang € 40,- € 50,- ·
Add-on Signature Blowdry: Up-Do € 35,-   € 45,- ·
Men's beard: Cut & Styling € 10,- € 15,- ·
Special occasion or on locations? Ask us for more information!


ADD-ON : HAIR SPA

Behoefte aan net dat beetje extra? Vraag naar onze ontspannende en verzorgende Hair Spa behandelingen van ongeveer 15 minuten. We combineren een hoofdhuidmassage met een intens verzorgende crème voor meer volume, herstel of glans.

Sebastian Proffesional  € 15,-
System Proffesional

€ 15,-

Rene Furterer

€ 15,-

Olaplex € 20,-
Sisley € 25,-

 

 

- MAKE-UP & VISAGIE -

  

- MAKE-UP & BROWS -

MAKE-UP

Day make-up € 30,-
Evening make-up

€ 45,-

Bridal & special occasion

€ 65,-

 

BROWS

Waxing € 15,-
Colouring € 15,-

 


- MAKE-UP & BROWS - TO STAY -

Alle prijzen inclusief eventuele correctie pigmentverlies

EYES

 Deepliner € 200 ,-
Eyeliner - boven € 225,-
Eyeliner - onder € 170,-

 

LIPS

 Lipliner € 260,-
Ombre Lips € 330,-


BROWS

Ombre, shades of powderbrows (2 sessions) € 300,-
Touch-up after 12 months € 100,-
Touch-up after 24 months € 175,-
Touch-up after 36 months € 225,-

 

 

- MASSAGES -

  

HOT STONE MASSAGE

Wanneer u op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt onze hot stone massage uitkomst. Deze massagetechniek is enorm populair vanwege haar vermogen om zowel het lichaam als de geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

 30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten € 135,-

 

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. De massage is het best in kuurverband toe te passen, zo wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken kan al aanzienlijke resultaten opleveren.

30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten

€ 135,- 

 

MADERO THERAPIE

Deze Colombiaanse massagetechniek wordt uitgevoerd door middel van het veelvuldig herhalen van bewegingen met diverse houten 'tools', massage grepen en essentiële oliën. Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfesysteem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. De cellulitis valt uiteen in kleine deeltjes en hierdoor verdwijnt de zogenaamde sinaasappelhuid. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je benen vorm. Na 5 behandelingen zie je resultaat, maar voor het beste resultaat adviseren wij 10 tot 15 behandelingen.

 30 minuten € 45,-
60 minuten

€ 75,-

90 minuten

€ 105,-

120 minuten € 135,-

 

 

- GEZICHT & LICHAAMSBEHANDELINGEN -

 

HYDRAFACIAL

De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die bestaat uit drie stappen; het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen met een speciaal ontwikkeld apparaat dat een vacuum creëert. Als laatste worden natuurlijke voedingstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. De hydrafacial is een milde variant op behandelingen zoals chemische peelings en heeft hetzelfde doel; een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren om zo uw 'glow' te maximaliseren. 

60 minuten

€ 85,-

 

KOBIDO GEZICHTSMASSAGE - BY SKINCOACH BEATA

Kobido is een oorspronkelijk uit Japan afkomstige gezichtsmassage. Hierbij worden alle 52 gezichtspieren geactiveerd, daarnaast wordt het bot- en bindweefsel en het lymfatisch stelsel ondersteunt. Het gebruik van QMS-producten in combinatie met deze unieke massagetechniek ondersteunt bij het vrijmaken van stress en zorgt voor een zachte uitdrukking op het gezicht. Kortom, fitness voor uw gezicht. U ontvangt een complete facial op maat waarbij verzorging en massage worden gecombineerd.

90 minuten

€ 125,-

120 minuten

€ 150,- 

 

QMS MEDICOSMETICS BEHANDELINGEN 

Het merk QMS is al jaren op rij bekroond als beste spa merk ter wereld. De unieke en gepatenteerde methode brengt collageen aan in het huidweefsel, zonder de huid te beschadigen met injectietechnieken. De huid ziet er weer stralend en jeugdig uit. Niet voor niets heeft het merk internationale erkenning en waardering behaald en wij zijn dan ook trotse aanbieders van de QMS Medicosmetics behandelingen.

Bent u benieuwd naar wat QMS Medicosmetics voor uw huid kan betekenen? Laat u adviseren door één van onze skincoaches. We starten altijd met een ‘Meet & Treat’ behandeling, waarbij wij uw huid analyseren en vervolgens een behandeling op maat opstellen om uw wensen zo optimaal te realiseren.   

 Intake behandeling 'QMS Meet & Treat' 45 minuten € 55,-

 

QMS FACE TREATMENTS - CLEANSING & RENEWAL 

 Collagen Renewal - 90 minuten

Een geavanceerde anti-aging behandeling met QMS Medicosmetics unieke en hoogwaardige collageensysteem ontworpen om superieure resultaten te leveren. De huid wordt voorbereid voorafgaande aan de toepassing door diepe poriënreiniging en exfoliatie door middel van unieke behandelings-maskers die het welzijn van de huid verbeteren. Het vochtgehalte wordt verhoogd door natuurlijk oplosbaar collageen die de huid intens hydrateert en herstelt. Een behandeling die is ontworpen om de teint te verjongen en te revitaliseren. Kan ook toegepast worden op de gevoelige huid.

Upgrade-optie: 'Intense Treatment' - 20 minuten / € 20,-
Biedt extra massage van nek, decolleté, armen en handen.

€ 100,-

Deep Pore Cleanse - 60 minuten

Een intens reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling ontworpen om de huid een complete detox te geven. De poriën worden diep gereinigd voordat QMS Medicosmetics revolutionaire exfoliërende producten worden aangebracht welke de ideale basis vormt voor een optimale opname van het verzachtende en hydraterende algenmasker. De huid blijft stevig, glad en gezond.

€ 75,-

Urban Repair - 50 minuten

Richt zich op de schadelijke effecten van dagelijks vervuilende stoffen op de huid en helpt de celstructuur te repareren om het natuurlijke welzijn van de huid te herstellen. Deze gezichtsbehandeling combineert een dieptereiniging van de huid op cellulair niveau met een geavanceerde behandeling ter ondersteuning van het ontgiftingsproces, versnellen van de epidermale regeneratie en stimuleren van de stofwisseling.

€ 85,-

Epigen Anti Stress - 75 minuten

Ondersteuning van het lichaamseigen detox-systeem door activering van de lymfen, combineert massage met QMS-geformuleerde producten ter stimulatie en herstel van de huid door de negatieve effecten van cortisol, ons stresshormoon. Deze behandeling geeft de klant een gevoel van verfrissing en vernieuwing van de dagelijkse invloeden die de huid dof en vermoeid maken.

€ 95,-

 

QMS FACE TREATMENTS - SENSITIVE SKIN 

 Sensitive Skin Re-Balance - 60 minuten

Ontworpen voor een problematische huid, deze behandeling verwijdert onzuiverheden, kalmeert ontstekingen en regenereert de basisfuncties van de huid die belangrijk zijn voor het verbeteren van het algehele welzijn van de huid (maakt gebruik van het speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelde Collageensysteem Sensitive en Gentle Exfoliant).

€ 75,-

 Pigment Corrector - 90 minuten

Deze gespecialiseerde behandeling bevat een geavanceerd huid perfectionerend complex samengesteld om de huid te herstellen en te beschermen tegen hyperpigmentatie. Een ideale behandeling om de huidskleur te verbeteren, cellulaire activiteit intensief te stimuleren en fijne lijntjes te verminderen.

€ 130,-

 

QMS FACE TREATMENTS - ACTIVE GLOW 

 SK Alpha - 90 minuten

Een intensieve gezichtsbehandeling om de huid een directe boost te geven. Deze behandeling is gebaseerd op het sterk revitaliserende SK-Alpha masker wat de microcirculatie stimuleert, de huid een stralend uiterlijk geeft. Daardoor de perfecte behandeling voor een doffe gestreste huid en een uitstekende voorbereiding voor een speciale gelegenheid.

€ 95,-

 Activator - 60 minuten

Een onmiddelijk revitaliserende gezichtsbehandeling ter verbetering van de energie en het welzijn van de huid. Deze stimulerende behandeling is gebaseerd op de innovatieve activeringstechnieken van QMS, regenereert en vult de huid op door de toevoer van actieve ingrediënten waardoor deze stevig, fris en stralend blijft.

€ 70,-

 

QMS FACE TREATMENTS - ANTI AGING 

 Pure Oxygen - 90 minuten

Deze unieke anti-aging gezichtsbehandeling is ontwikkeld om ingrediënten effectief en intensief inbrengen met behulp van de QMS customized Oxygen Energy Applicator. De verbeterde zuurstoftoevoer stimuleert de bloedsomloop en stimuleert een regeneratief proces. Het is een van de effectiefste behandelingen waarbij de huid onmiddellijk wordt verbeterd om ze steviger, gladder en stralender te maken.

€ 120,-

 Skin Cell Renewal - 90 minuten

Een anti-aging gezichtsbehandeling ontwikkeld om de eigen stamcellen van de huid te ondersteunen, verbeterde stimulatie van nieuwe huidcellen en van het algehele huidmetabolisme. Deze behandeling heeft een hoge impact waardoor de huid zichtbaar gladder en steviger wordt. Als behandelings-afsluiting de Advanced Ion Equalizer System moisturizer, dit baanbrekende anti-aging huidverzorgingsduo herstelt de extracellulaire matrix en vermindert pigmentatie van de huid door vermoeide cellen te revitaliseren en te verjongen.

€ 120,-

Neo Tissudermie - 90 minuten

Ontworpen om de vermoeide en verslapte huid te versterken en te regenereren met de nadruk op de gebieden die gevoelig zijn voor verlies van elasticiteit naarmate de huid veroudert. Een liftende en verstevigende massage in combinatie met QMS Firm Density helpt de stevigheid van de kaaklijnen, wangen en wenkbrauwen te verbeteren.

€ 115,-

Epigen Depuff - 75 minuten

Werken met een supercharged serum dat helpt om wallen en donkere kringen te verminderen, terwijl de huid rond de ogen beschermt wordt tegen vervuilende stoffen en externe agressors. Met behulp van de QMS keramische activeringstool wordt het huid eigen detoxsysteem een boost gegeven. Deze behandeling draagt bij aan een goed uitgerust, jeugdig en levendig uiterlijk van de ogen en geeft de klant een fris en ontspannen gevoel.

€ 95,-

 

QMS FACE & BODY TREATMENT - PREGNANCY SPECIAL

 Love the skin your Baby is in - 75 minuten

Combineert de voordelen van een intens hydraterende en stimulerende gezichtsbehandeling met een ontspannende massage van de armen, nek en schouders om spanningen te verminderen. Tijdens de zwangerschap kan de huid uitdrogen en gestrest raken, het onderhouden van de vocht balans is zeer belangrijk voor het welzijn en vitaliteit van de huid op de lange termijn.

€ 85,-

 

QMS BODY TREATMENTS 

 Anti Cellulite Contouring - 60 minuten

Deze gespecialiseerde behandeling van het onderlichaam is zeer effectief in het bestrijden van cellulitis, verbeteren van de bloedsomloop en hydrateren van de huid. De combinatie van professionele producten en technieken helpt gifstoffen te verwijderen, de huidtextuur glad te maken en lichaamscontouren te verbeteren.

€ 85,-

 Upper Body Tone & Hydrate - 60 minuten

Ontworpen om het bovenlichaam te verstevigen en te versterken, deze is gebaseerd op een behandelingsvolgorde van peeling, ontgifting en hydratatie. Als afsluiting een speciale rug massage met onze voedende lichaamsolie, dit zal helpen de huid te regenereren en glad te maken.

€ 100,-

Pro-lift Upper Arm - 45 minuten

Ontworpen voor de problematische huid, deze behandeling verwijdert onzuiverheden, kalmeert ontstekingen en herstelt de basisfuncties van de huid, die belangrijk zijn voor verbetering en het algehele welzijn van de huid. (Maakt gebruik van de speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelde Collagen System Sensitive en Gentle Exfoliant).

€ 65,-

 

QMS ADD-ONS

Hand Recovery - 30 minuten

€ 30,-

 Activate Hydrate - 30 minuten

Een energieke boost voor de huid door de combinatie van intens hydraterende en verzachtende Marine Collagenen en hyaluronzuur maakt dit perfect voor een vermoeide en jetlag huid of als voorbereiding op een speciaal evenement.

€ 30,-

Eye Reviver - 30 minuten

Ideaal voor het herstellen van vermoeide en gezwollen ogen, deze ontspannende behandeling zorgt voor een volledige verjonging van de delicate gebieden rond de ogen. Door intense hydratatie wordt de oogzone gevoed, gelift en verfrist.

€ 45,-

Lipzone Repair - 30 minuten

Ontworpen om fijne lijntjes en rimpels op het bovenlipgebied zichtbaar glad te strijken, deze gerichte behandeling helpt om de lipcontour opnieuw te definiëren en de lip zone te herstellen naar een gladder en jonger uiterlijk.

€ 30,-

Lift & Contour - 30 minuten

Deze gespecialiseerde verstevigende behandeling combineert liftende gezichtsmassagetechnieken met een collageen verhogend serum om de stevigheid van de kaaklijn, wangen en wenkbrauwen te verbeteren.

€ 30,-

Oxygen Boost - 30 minuten

Met behulp van pure zuurstofconcentraat wordt het huidmetabolisme en het vernieuwingsproces van huidcellen gestimuleerd om de huid stralend en gerevitaliseerd te maken.

€ 30,-

Pro-lift Upper Arm - 30 minuten

Helpt de slappe huid steviger en strakker te maken en vermindert tekenen van veroudering. De huid is gerevitaliseerd, gehydrateerd en strakker.

€ 60,-